Canvas

Igår kom canvastavlan som vi beställde. Det tog ju sin lilla tid, men det var väl värt väntan. Den är jättefin!



Men det är klart, en bild på min gosse kan ju inte bli fel.

Det var jättesvårt att hitta en plats för den, men till slut lyckades vi. Jag är inte helt nöjd med placeringen, men man kan ju alltid flytta den om man hittar något bättre ställe. Men det gör vi nog inte.

Kommentarer
Postat av: Sara

Snyggt! Var har ni beställt ifrån?

2009-03-25 @ 09:45:20
URL: http://kexet.blogg.se/
Postat av: Lotta

Super snygg bild det där på Adrian :) Här väntar jag på foton och förstoringar. Fast frågan är när man ska få tid och ork och lägga in foton i album :) Ja sömn känns livsviktigt. Vill sova en vecka eller så ;) Sen kanske jag orkar ett par månader till :) Vi har ju sååå dålig spjälsäng åt S. Den går inte att sänka ner :( Hade vart kul att testa om han hade sovit där då. Såg att STOKKE hade en super bra säng som man kan använda länge i någon Vi föräldrar i veckan. Synd att man ej såg den när man letade spjälsängar. Iofs är den säkert svin dyr. Funderar på om man redan nu snart skulle köpa någon annan sorts säng, som någon "växa-säng". Borde ju kanske finnas med sidor så han inte trillar ur. Då hade man kanske kunna söva honom där och sen stiga upp själv bara när han somnat. Måste leta lite sådanna :) Borde sätta gubben i projekt. Han sitter ju ändå bara framför datorn och i tele på sitt jobb. Lite nytta får han väl göra ;)Vad skaffade ni för säng åt Adrian efter spjälsängen?

2009-03-25 @ 10:10:59
Postat av: Sofie

http://www.crimson.se :)

2009-03-25 @ 14:25:30
URL: http://annikasofie.blogg.se/
Postat av: Heyli

de tycker jag du ska göra :)



fin tavla också! gillar när man fixar nåt eget sådär, har själv tänkt att jag ska beställa nåt på canvas men har inte blivit av.. varifrån har du beställt den där?

2009-03-25 @ 18:27:33
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback