Oinspirerad

Jag känner mig väldigt oinspirerad och har svårt för att skriva just nu. Det blir lite dålig uppdatering, men jag ska försöka bättra mig.

Igår fick sonen en ny frisyr! Morsan kan sånt där, det tog några minuter och sen såg ju grabben välvårdad ut! Tack mamma.
När jag frågade honom om vem som hade klippt honom svarade han:
- Mommo. Jag är fin håret.

MIN mommo ringde mig idag och tackade för blommorna. Hon tyckte inte att jag skulle slösa så mycket pengar på henne, hon fyller ju inte ens jämnt, men jag sa att jag gör det ändå.
Min mommo är världens bästa.
Jag kommer aldrig att glömma när hon råkade lära syster att säga "up yours", och uttrycket "kyss karlsson" kommer alltid att vara förknippat med min stålmommo. Min mommo är cool.

Nu ska jag dricka Cola. Det är ju lördag!

Näsamputation

Vi sitter och pratar om den stundande operationen när R säger något om att amputera näsan samtidigt och fixa en näsprotes. Ett gristryne kan man ju sätta dit, säger han.

Jag: Så snyggt.
R: Ja. Då är man ju annorlunda.
Jag: Och singel.

When will I learn?

När ska jag lära mig att jag inte kan vila under dagen? Jag brukar börja må dåligt, men det har aldrig varit så illa som idag. Jag råkade somna till i soffan vid tretiden och sov knappt en timme. När jag vaknade kände jag mig otroligt illamående och sån huvudvärk som jag hade då har jag nog aldrig haft. Det pulserade i huvudet och gjorde så ont att jag trodde att jag skulle kräkas. Nu är det tack och lov bättre, men huvudvärken vill inte riktigt släppa. Blä. Vad skulle man ta sig till utan Ipren?

Nobelpriset för världens bästa dotter

Nu har jag gjort som Nina sa och skaffat mig en testblogg. Mycket genialiskt måste jag säga!
Jag har försökt fixa Rs blogg idag också, men det vill bara inte funka.

Svägerskan har varit här och ätit middag med oss idag. Gladast var nog sonen. Inte nog med att han fick vara med sin älskade faster - han fick ju en Game Boy Color (begagnad ofcourse) och massor med cd-skivor!

Även fader har varit förbi en sväng. Jag har lovat att jag ska hjälpa honom med musik till hans 50-årsfest, så vi har gått igenom en lista på vad han vill ha. Jag vet, det är JAG som borde få nobelpriset för världens bästa dotter och inte syster. Alla vet ju att det är jag som är favoriten, men syster envisas med att tävla med mig. Jag låter henne hållas för att hon är så söt.

Nu ska jag fortsätta att spöa skiten ur R i Beta!

Puh!

Jag hade ju en stilmall sparad på andra datorn, så det var inte så svårt att återställa. Några små snabba inställningar och tadaa!
Jag har visserligen tänkt göra om bloggen ändå, men sen när jag vet hur jag vill ha.

Nu ska jag leta runt efter någon snygg bild att ha i headern kanske.

Jävla bajs

Jag skulle bara testa en sak och så blev det helt åt helvete och nu måste jag fixa om bloggen från början. Blä.

Film på morgonkvisten

Vi åkte förbi Lomboloskolan efter att ha skjutsat grabben till dagis.
Det brann fortfarande litegrann, och röken låg tung över Tallplan. Gården som svägerskan bor på, och gården bredvid, är avspärrad. Jag försökte fota med mobilen, men det var alldeles för mörkt för att få någon bra bild.

Annars händer inte mycket här. Jag är hemma idag igen, det här skumma måendet vill inte gå över.
Men idag blir sista dagen, i morgon MÅSTE jag gå. Jag vill inte missa mer skola.
Jag och R har kollat lite film nu på morgonkvisten och har bara tagit det lugnt. Nu ligger han i soffan och sover...

R har gett mig i uppdrag att fixa till hans blogg, så jag ska se om det finns något kul jag kan göra.
Inte för att jag kan så mycket om kodning, men nåt ska jag nog kunna ordna. Hoppas jag. Annars får syster komma hit på ännu en bloggkurs hehe.


Lomboloskolan brinner!



Jag läste precis att den är bortom all räddning nu.
Du kan läsa här

Men allvarligt....

Jag höll på att brista ut i ett högljutt asgarv när jag råkade hitta det här på Coop. Kom igen!
Hur är man funtad om man tycker att man måste köpa sånt här till sitt kattskrälle?
Låglaktos och allt.



Catmilk är ju nånting som alla katter måste ha.
När vilda katter har sprungit omkring i skogen en hel dag så vill de komma hem till uppfriskande låglaktosmjölk. Jajamän. Pardon my french, men är det något fel på... vatten? Gratis, gott och härligt vatten?


Min mommo!

Snart fyller min kära mommo år. Jag har surfat runt och letat efter något och nu har jag precis skickat iväg ett blommogram. På lördag får min mormor en fin bukett med gula blommor!

Jag saknar min mormor. Och morfar såklart. Massor. Hela tiden! Jag önskar att jag hade kunnat åka ner nångång snart och hälsa på.
Självklart saknar jag världens bästa moster och så mina kusiner också......

Nu måste jag sluta innan jag blir ledsen. Trots mitt onda hjärta så blir jag lite blödig ibland.

Hehehe


Halvtaskigt

Det blev ingen skola idag heller. Jag mår lite halvtaskigt igen, och jag orkar inte sitta i skolan och våndas även om det bara är en enda lektion. När ska jag få bli helt frisk?

Jag längtar ju till gymmet och efter ett riktigt hårt pass. Jag har funderat på att börja träna lite hemma också, men det är lite svårare att komma igång med sånt av någon anledning. Det är inte samma sak, men bättre än att inte träna alls.
Hade jag vågat hade jag tagit en långpromenad, men nu vågar man ju inte promenera någon annanstans än i befolkade områden. Långpromenader på de vanliga avkrokarna känns inte så lockande.

Om jag hade jobbat som vägarbetare


PANIK

Jag försöker att inte tänka på den begynnande paniken. Saker kostar, och pengar har vi inte. Jag vill skriva en massa fula ord nu, men jag ska inte.

Jag borde göra läxa istället för att sitta här och uggla, men jag orkar inte ens tänka. Jag har bara en lektion imorgon, jag kan läsa när jag har kommit hem. Det är inte så mycket att göra egentligen. Det är mest att läsa, och några enstaka uppgifter. Jag vet att jag är dum som skjuter på allt till sista stund, men just nu orkar jag verkligen inte.
Jag vill bara krypa ner under täcket och sova, så man slipper tänka på all jävla skit.

Nåt kul har hänt i alla fall. Jag har fått mina kläder från H&M!
Jag trodde inte att jeansen skulle passa, men jag fick på dem. Knappt, men det gick. De kommer ju ändå att töjas lite, så de kommer nog sitta perfekt sen.
Den svarta tröjan satt också bra, det var tur att jag inte tog en i M som jag tänkte först. Linnet satt också bra. Kul med kläder som inte är så typiskt "Sofie".
Om jag orkar så kanske jag fotar senare så ni får se.

Nu ska jag ta och fixa lite kvällsfika så jag får något att tröstäta. Tur att jag inte har en massa socker hemma....


Skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit

Skjut mig nu.

Ett ord: vattenskada.


Nu då?

Okej... Den första ville inte spela upp alla låtar som jag hade lagt in, så nu har jag lagt in fyra stycken bara så får vi se om det funkar lite bättre.
Vad svårt det är att komma på bra låtar! Det står helt still i skallen... Lite mer än vanligt alltså.

Hoppas det funkar som det ska nu då!

Lyssna på musik

Nu har jag en egen liten musikspelare i bloggen!
Den blev lite stor, men det var sånt stök med att ändra den så jag får fixa det lite senare.

Pseudoförkylning

Det blir att stanna hemma från skolan idag också. Jag är inte illamående idag, men nu har jag ont i halsen och är täppt i näsan. Kan man inte få bli ordentligt sjuk nångång så man kan bli frisk? Jag är less på den här pseudoförkylningen.

R är på jobb för någon kurs och så jag är ensam hemma en stund. Jag funderar på att bädda ner mig och läsa min Bourne-bok, bara för att jag kan! Men först frukost och fixa disk... Jippi.

Jag misstänker att jag kanske hamnar här också en sväng, jag vill ju koda!


Jag har mått konstigt idag

Vad irriterande! Det snygga typsnittet som jag har till min rubrik syns visst inte överallt.
Ser ni den bara som vanlig ful tråkig text, eller ser ni den som jag gör?

Jag har mått konstigt idag. På klassrådet i morse började jag känna mig lite konstig men jag tänkte inte så mycket på det. Väl hemma igen så började jag med min dumma Nk-läxa, som jag inte fattade någonting av, och försökte att inte tänka på det. Och så länge jag åt på nånting så var det inte så farligt. Lite Ben & Jerry kan ha råkat slinka ner...
Men det ville inte ge med sig helt så jag skippade sista lektionen.
Först nu på kvällen har det börjat släppa, men det känns ändå inte helt bra. Skumt.

Nu har jag äntligen fått bort snön! Efter lite rotande hittade jag min backup på kodmallen... Nu slipper ni få snö i ögonen hela tiden. Jag ska försöka göra något skoj med den här sidan, men jag kan ju ingenting om kodning.
Jag ska försöka ändra bakgrunden i alla fall, det var bara något syster slängde in när hon hjälpte mig att komma igång.

Nä, nu borde jag verkligen gå och lägga mig. Jag ska ju orka kliva upp imorgon också.. Senare idag, menar jag.


Jag blir galen på allt trotsande!

Jag är på jättedåligt humör idag. Det var rätt lugnt på morgonen men sen har det bara blivit värre och värre och nu vill jag bara skrika åt allt och alla. Trotsmonstret får utstå ganska mycket skäll, men å andra sidan förtjänar han det mesta. Fan vad han ska bråka och trotsa hela tiden! Jag blir gaaalen!
Någon som hänger med till Thailand på barnfri semester? Bara milslånga stränder, sol och en jävla massa drinkar med en jävla massa alkohol i.


Mjölkskummare

Sonen har en ny favoritleksak.

En gång i tiden hade vi en fungerande mjölkskummare. Jag kan för mitt liv inte begripa varför vi ens har en, undrar om vi vann den på Kombilotteriet eller något?
Vi har i alla fall använt den en endaste gång, och den fungerade inte ens bra.
Varför skulle man vilja ha skum mjölk ändå, höhö.

Nu är den i alla fall inte fungerande längre. Jag misstänker att det är sonens fel.
Det är bara själva handtaget på den som är kvar, själva vispen har lossnat.

Sonen har den som vapen nu. Det är hans "skjutare". Varje kväll har han med den till sängen för han har den när han ska skjuta monster.

Han säger att dumma spindelmannen bor på övervåningen. Då är det kanske bra att man har en skjutare.

God morgon!

Jag känner mig ovanligt pigg idag, fastän vi vaknade redan vid sju.
Vi har ätit frukost redan och nu sitter jag här, och experimenterar med bloggen. Det är så kul att jag inte kan låta bli, hehe. Det är ju lite annat än bloggagratis detta!
Nu fick jag fallande snö också!

Tack syster för all hjälp igår!

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen väntar duschen. Sen misstänker jag att jag hamnar här igen.....

Obligatoriskt test två

Jag måste ju testa om det här också funkar från mobilen. Det är en teckning som jag brukar kladda på under raster osv. Jag tycker om att arbeta med skuggor men det är svårt att få till det.

Obligatoriskt test

En av de bästa sakerna med Bloggagratis är att man så lätt kan blogga från mobilen. Andra bloggar jag har testat har jag fått överge för att det inte har funkat att blogga via mobilen. Men det här verkar ju vara lätt. Inga problem. Jag tycker om blogg.se!

Ny blogg!

Lillasyster fick mig att fundera på om inte den här bloggen kan vara lite roligare än stela Bloggagratis. Där kan man ju nästan inte ändra alls i designen.

Vi får väl se om jag blir kvar här eller om jag vandrar vidare. Den som lever får väl se.