Snabb cheesecake

Idag slängde vi ihop en liten efterrätt.
Pappa klev in genom dörren med världens bästa tajming precis när vi börjat, så han blev såklart också bjuden.
Det var riktigt riktigt gott!

Receptet hittade jag på Linnéas Skafferi - en helt underbar blogg som jag följer slaviskt.
Våra blev inte ens nästan lika fina som hennes, men det gick ju att äta i alla fall!





Till fyra portioner behöver du detta:

2 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
3/4 dl strösocker
2 dl frysta bär (vi hade jordgubbar)
en massa digestivekex
(färska bär att dekorera med, om du har)

Och så gör du såhär:


Vispa grädden, men inte alltför hårt.
Blanda philadelphiaosten med socker och rör ner detta i grädden.
Vispa tills du får en klumpfri kräm.
Mosa de frysta bären lite lätt och blanda i dem.
Tag fram fyra tjusiga glas, varva söndersmulade kex med cheesecakekrämen och avsluta med färska bär.
Ät direkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback